Научете повече за Doctor Switz

Историята на Д-р Суиц, как създава уникалните си продукти и друга полезна информация.

Повече за Doctor Switz

"Природата ни дава решението на всеки един проблем. По-добре да се възползваме от това, което тя ни дава."

Doctor Switz е роден през 1964 г. в Цюрих, Швейцария. Още от много малък е заинтересован от лечебните свойства на билките. Има изключително богато образование като лекар.
Завършва медицинския университет в Цюрих с пълно отличие. Практикува като фамилен лекар в Цюрих дълги години.
Завършва магистърска степен по физиотерапия, рехабилитация и курортология, клинична лаборатория, първа помощ и реанимация при спешни случаи.

Изкарва множество курсове като Компютърна диагностика по Фол, Накатани, Акабан, Компютърна Биорезонансна диагностика и терапия, Компютърна ирис диагностика, Фитотерапия (билколечение), Aпитерапия в центъра за Фитотерапия в Цюрих, Неврорефлексотерапия, Традиционна китайска медицина в Цюрих, скалп-акупунктура, SU JOK акупунктура, Традиционна китайска медицина в Пекин, Китай, Лазерна терапия в Русия, Класическа хомеопатия в Лондон, Хомеопатична терапия във Франция, Хомеопатия в Германия, Хомеопатия при спешни състояния в Австрия, Аналитична психотерапия, Конгнитивна терапия в клиничната практика и много други.

33 ГОДИНИ ОПИТ
13 ДЪРЖАВИ
3 ПРОДУКТА
4 КЛИНИКИ
8000 ДОВОЛНИ КЛИЕНТА
20 БИЛКИ

Doctor Switz има 33 години опит като практикуващ лекар и тестващ продукти с натурални билки. Основните 3 продукта се продават в 13 държави, а той самият обиколил 23 държави, за да ходи по семинари и да учи. Практикува в 4 клиники в Швейцария. Той самият е консултирал над 8000 доволни клиента, на които помога с 20 билки, които могат да се намерят в неговите продукти.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

София

Телефон: +359 888 455 055
Имейл: office@doctorswitz.com