Запазете симптомите на менопаузата &
Насладете се пълноценно на златните години с Provitalize

Най-доброто за твоето здраве

Безкомромисно подбрани билки

 

Твоето здраве, в твоите ръце.
Ти избираш най-подходящата за теб билкова формула.

Подбрани да работят
Натурални формули, подкрепени от науката.

100% прозрачност
Пълна информация какво съдържат нашите продукти и защо

Борислава Кънева 

Проверен клиент

Препоръчвам! Чувствам се многократно по-добре!

Преди да започна да пия Detox Slim, имах проблеми с подуване и нередовност в стомаха. Откакто използвам този продукт, чувствам значителна промяна. Кожата ми е по-гладка, а храносмилането ми е стабилизирано. Изненадана съм и от това колко по-енергична съм от обикновено.

Спасимира Иванова

Проверен клиент

Това е най-добрата добавка, която съм използвала!

Като майка на две малки деца, винаги съм в движение и често се чувствах изтощена и без енергия. Постоянното натоварване обаче по никакъв начин не се отразяваше положително на бухналото ми тяло. Благодарение на DetoxSlim обаче, всичко се промени. Сега имам достатъчно енергия, за да се справям с всичките си задачи и да се грижа за семейството си, като същевременно тялото ми се стегна и се върнах на килограмите, на които бях преди първата бременност.

Силвия Христова

Проверен клиент

Чувствам се многократно 

по-добре!

Изпробвах много добавки и методи за отслабване, но нищо не работеше дългосрочно. С DetoxSlim обаче усетих разлика още от първите седмици. Не само, че метаболизмът ми се забърза, но и цялостното ми здраве се подобри. Чувствам се по-енергична и по-спокойна, а теглото ми намалява по естествен и здравословен начин. Това не е просто продукт за отслабване, това е цялостно подобрение на начина на живот. Препоръчвам го на всеки, който търси реална промяна.

#1 Оплакване на жените в менопауза е покачването на теглото.

Топ 3 Предимства на Provitalize

Подпомага справянето със симптомите на менопауза 

Съдържа комбинация от растителни екстракти, билки и витамини, които доказано облекчават симптомите на менопауза, намаляват проявите на предменструално напрежение и поддържат балансирани нива на репродуктивните хормони.

Подпомага справянето с подуване на корема и образуване на газове 

Нова формула със специално подбраните билкови и растителни екстракти, които подпомагат храносмилането, регулират метаболизма, противодействат на образуването на киселини и предотвратява дискомфорта в стомашно-чревния тракт.

Подпомага баланса на хормоналните нива и контрола на теглото 

Съдържа билкови и растителни екстракти, които доказано подпомагат регулирането на нивата на кортизол, прогестерон и естроген, това спомага за намаляване на теглото и ограничава желанието за сладко и други въглехидратни храни.

Подпомага справянето със симптомите на менопауза 

Съдържа комбинация от растителни екстракти, билки и витамини, които доказано облекчават симптомите на менопауза, намаляват проявите на предменструално напрежение и поддържат балансирани нива на репродуктивните хормони.

Подпомага справянето с подуване на корема и образуване на газове 

Нова формула със специално подбраните билкови и растителни екстракти, които подпомагат храносмилането, регулират метаболизма, противодействат на образуването на киселини и предотвратява дискомфорта в стомашно-чревния тракт.

Подпомага баланса на хормоналните нива и контрола на теглото 

Съдържа билкови и растителни екстракти, които доказано подпомагат регулирането на нивата на кортизол, прогестерон и естроген, това спомага за намаляване на теглото и ограничава желанието за сладко и други въглехидратни храни.

Не пилейте пари за неефективни и фалшиви продукти за менопаузата

Генерични продукти за масовия пазар

Генерични, евтини, нискокачествени пробиотични щамове

Може да съдържа пробиотични щамове, които увеличават теглото

Нисък и неефективен брой съставки

Липсват билки и естествени съставки

Съставките работят поотделно, а не като система

Използва пълнители като оризово брашно, за да изглеждат капсулите по-пълни.

Премахва симптомите, а не първопричината - свръхрастеж на лоши чревни бактерии и нисък естроген

Може да съдържа ГМО, соя, царевица, кофеин, глутен и хормони

Може да предизвика сериозни странични ефекти

Новият & Ултра мощен Hormone Balance

Синергична смес от пробиотици, антиоксидантни билки и ускорители на абсорбцията, които работят заедно безпроблемно за най-добри и дълготрайни резултати

Не съдържа пълнители и ненужни съставки

Без стимуланти, кофеин, ГМО, глутен и хормони

100% натурална формула, оптимално дозирана за висока ефективност

Съставки подбрани от здравни експерти, подкрепени от научни изследвания

Балансира хормоналните нива, контролира теглото

Елиминира подуването и образуването на газове

Облекчава симптомите на менопауза

Тайната се крие в съвършенната пропорция от билки с доказан ефект

Корен от Мака, Плод от Витекс, Пуерария мирифика

✔︎ Подпомагат регулирането на хормоните 

✔︎ Облекчават симптомите на менопауза

✔︎ Намаляват горещите вълни 

✔︎ Предпазват от сухота и подпомагат регенерацията

✔︎ Подобряват настроението и емоционалната стабилност

Берберин, Корен от Ашваганда

✔︎ Повишават енергийните нива 

✔︎ Подобряват концентрацията

✔︎ Помагат в борбата с умората 

✔︎ Подпомагат умствената яснота и паметта

Салвия, Цвят от Лайка

✔︎ Подпомагат детоксикацията и естествените процеси на пречистване

✔︎ Укрепват имунната система

✔︎ Повишават противовъзпалителната функция

✔︎ Повлияват положително нощното изпотяване

✔︎ Спомагат справянето със стреса

Гроздови семки, Хвощ, Магнезий, Витамин D3

✔︎ Подпомагат здравето на кожата и косата

✔︎ Укрепват костите и подобряват здравината и плътността на костната тъкан

✔︎ Подкрепят сърдечно-съдовото здраве

Смени широките панталони за тесни дънки с Hormone Balance

Над 100,000 жени преминаха с лекота през менопаузата - благодарение на Hormone Balance...

Преди и След Истории 

Директно от Нашите Клиенти

Виктория Тренчева

Препоръчвам с две ръце!

"Видях рекламата на Hormone Balance във Facebook и реших да пробвам. Невероятно е колко бързо усетих разликата.Настроението ми се подобри, подутият корем изчезна и се чувствам много по-добре в тялото си !"

Ивана Трайчева

Страхотна добавка!

" Когато получих продукта и видях как изглежда, ми се стори обещаващо. Започнах да го пия точно както е описано, без да пропускам ден. Още с първата опаковка появата на горещи вълни отшумя, коремът ми се прибра, доброто ми настроение се възвърна.Благодарна съм,  че рискувах, изключителен продукт!"

Анна Пехливанова

Невероятен!

"Откакто използвам Хормон Баланс започнах отново да живея, наспивам се добре, възобнових тренировките сутрин, отслабнах 4 кг, чувствам тялото си по-стегнато и по-красиво. Не мога да повярвам, че толкова време съм се мъчила, а всичко ставало толкова лесно!"

Виктория Дянкова

Най-доброто ми попадение!

"И на мен ми подейства! Отървах се от подуването на корема и усещам тялото си по-енергично. Препоръчвам продукта на всички жени, аз не бих го заменила за нищо!"

Десислава Недева

Благодарна съм за тази добавка !!!

"След като видях как се отрази Хормон Баланс на сестра ми, реших да пробвам и аз. Не мога да повярвам колко добре се чувствам сега. Този продукт е незаменим и всяка жена трябва да знае за него."

Стефка Радева

Впечатлена съм!

"Прочетох за Хормон Баланс в интернет и реших да му дам шанс. Не знам дали е от него, но наистина горещите вълния намаляха драстично, настроението ми се подобри, изхвърлих задържаната вода. Нямам намерение да го спирам, за мен си струва!"

ДОБАВИ В КОЛИЧКА

60-дневна гаранция за връщане на парите

100% гаранция 

за връщане на парите

Всички твърдения за ефектите са базирани не само на стотици отзиви от доволни клиенти, но и от научните проучвания на съставките.

Именно затова сме толкова уверени в качествата на продукта ни и предоставяме гаранция за връщане на парите в случай, че не сте доволни.

Просто се свържете с нас в срок до 60 дни след получаване на пратката

ДОБАВИ В КОЛИЧКА

Все още имате съмнения? 

Тук сме, за да Ви помогнем.

АМИ АКО НЕ МИ ПОМОГНАТ?

Нашите продукти се използват от над 19 000 клиенти, като повечето от тях поръчват отново. Това е ясен знак, че продуктите, които използват работят за тях и са доволни. Също така, формулите и съставките, които сме подбрали за нашите продукти са от сигурни източници, създадени по последните научни знания и технологии, сертифицирани и изпитани.


И ако все пак поради каквато и да е причина пожелаете да върнете някой от нашите продукти, имате 60 дневен срок, в който да го направите, а ние да възстановим пълната сума. Без да ви задаваме въпроси. 

Причината да го правим е в това, че имаме достатъчно опит и знаем, че върнатите пратки са 1 на 1000, което ни дава още една допълнителна увереност,  че продуктите ни работят.

НЕ Е ЛИ ПРЕКАЛЕНО СКЪПО?

Продуктите ни са проектирани така, че да струват само между 1 и 2.50 лв. на ден. Ако срещу тази дребна сума решавате конкретен здравен проблем, то може би бихте сметнали, че дори е евтино. Постарали сме се да постигнем възможно най-добрата цена за качеството и ефективността, които предлагат нашите продукти. 
 

Въпреки възможно най-оптималното съотношение на качество и цена, ние избираме за Вас съставки, които сме сигурни, че работят. Никога не правим компромис със съставките и необходимите дневни дози, защото нашата основна цел е създаваните и произвеждани от нас продукти да работят за здравето на нашите клиенти, семейства и приятели.

ПРИТЕСНАВАМ СЕ ДА НЕ СЪДЪРЖА ВРЕДНИ СЪСТАВКИ?

Всяка една, дори най-дребна съставка в продуктите на Doctor Switz е подбрана специално, с внимателно изследване на качествата и функциите ѝ. Основната мисия на нашата компания е да подпомага здравето на нашите клиенти, семейства и приятели. Безкомпромисни сме на тема качество и сигурност, защото дори най-близките ни хора използват нашите продукти.Нашите продукти са съставени от напълно натурални билкови екстракти, минерали или витамини. 

 

Всичко, което влагаме в продуктите си е многократно тествано и одобрено от лаборатории и институциите, които отговарят за регулациите в областта на храните и здравето.

 

И все пак ако имате съмнение, че някоя билка или друга съставка биха били в количество, което да не е подходящо за здравното Ви състояние, нашата препоръка е да се консултирате с Вашия лекар или нутриционист.

Каква е политиката за връщане

Предлагаме ексклузивна гаранция за всички продукти на Doctor Switz. Това означава, че ще Ви върнем пълната сума за продуктите, без допълнителни въпроси, ако след 60 дни употреба, все още нямате резултати.

Кога ще си получа поръчката си

Доставката отнема от 1 до 3 работни дни. Най-често в големите градове получавате своята поръчка на следващия работен ден, а ако адресът Ви е в по-отдалечено населено място ще получите поръчката си не по-късно от 3 работни дни от Вашата заявка.

Често задавани въпроси

Имаш нужда да отговорим на твоя въпрос? Може да се свържеш с нас на office@doctorswitz.com.

КАКВО Е HORMONE BALANCE И КАК РАБОТИ

Hormone Balance е Вашата доказано ефективна билкова подкрепа в периода преди, по време на и след менопаузата. Този продукт съчетава в себе си натурални билкови екстракти и витамини, избрани с цел да осигурят хормонално равновесие и облекчение на симптомите, свързани с менопаузата. Hormone Balance е разработен, за да подобри Вашето общо благосъстояние и да намали дискомфорта през този период от живота.

КАК ДА ПРИЕМАМ HORMONE BALANCE

Препоръчителният прием на Hormone Balance е лесен и удобен. Всяка опаковка съдържа 66 капсули, предназначени за ежедневна употреба. За оптимални резултати приемайте по 3 капсули на ден, разделени на два или 3 отделни приема. При обострени симптоми и след консултация с Вашия лекар можете да повишите дневния прием за препоръчания от него период.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ДА ЗАБЕЛЕЖА РЕЗУЛТАТИ С HORMONE BALANCE

Резултатите от приема на Hormone Balance могат да варират индивидуално. Някои жени забелязват подобрения в рамките на първите няколко седмици, докато при други това може да отнеме по-дълго време. Постоянният прием и търпение са ключови за наблюдаване на положителни промени. Направили сме проучване сред 350 от нашите клиенти, като 71% от тях твърдят, че се забелязали забележим резултат само 10 дни след началото на приема на Hormone Balance.

ИМА ЛИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ПРИ УПОТРЕБАТА НА HORMONE BALANCE

Hormone Balance е създаден с фокус върху безопасността и е подходящ за дългосрочна употреба. Все пак, винаги е препоръчително да се консултирате с лекар преди началото на всяка нова хранителна добавка.

КОЛКО ДЪЛГО МОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ HORMONE BALANCE

Hormone Balance може да се използва дългосрочно, като част от вашата ежедневна рутина за поддържане на хормоналното здраве и благосъстояние.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ

Да, предлагаме гаранция за връщане на пълната сума в рамките на 60 дни от покупката, ако не сте удовлетворени от резултатите от приема на Hormone Balance.

МОГА ЛИ ДА ПОРЪЧАМ HORMONE BALANCE И КОЛКО ВРЕМЕ Е ДОСТАВКАТА

Поръчайте Hormone Balance директно през нашия онлайн магазин. Доставката обикновено отнема между 1-2 работни дни и е безплатна за поръчки над определена стойност.

МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПРИЕМА HORMONE BALANCE С ДРУГИ ЛЕКАРСТВА ИЛИ ДОБАВКИ

Hormone Balance е разработен да бъде съвместим с повечето стандартни лекарства и добавки. Въпреки това, за да сте сигурни в безопасността и ефективността на комбинацията, препоръчваме консултация с медицински специалист.

ЗА КАКВА ВЪЗРАСТ Е ПОДХОДЯЩ HORMONE BALANCE

Hormone Balance е предназначен за жени, преминаващи през менопаузата или предменопаузата. Той е формулиран да отговори на специфичните нужди на жените в този период от живота им.