Тайното оръжие на всички пушачи, които се справиха с кашлицата причинена от цигари

Как над 20 000 души преодоляха пушаческата кашлица за 30 дни

Написано от Д-р Иванов 

Публикувано на 28 Февруари, 2023

Какво всъщност представлява пушаческата кашлица и какви са симптомите?

Кашлицата, която пушачите имат, е трудна за премахване и идва от повлияните от цигарения дим дихателни пътища. Ако пушите и кашляте повече от три седмици, може да сте в опасност от тежката кашлица, характерна за пушачите. С времето като проблеми могат да се появят промяна в гласа и болки в гърдите. Тези симптоми могат да бъдат и начало на сериозно заболяване като примерно рак на белия дроб.

Каква е основната причина пушачите да кашлят?

Ресничките. Те са като малки, фини косъмчета по вътрешните стени на дихателните ни пътища. Те имат важна роля - улавят вредни вещества от вдишания въздух и ги изнасят навън, предотвратявайки ги да стигнат до вътрешността на нашите бели дробове.


Някои от химикалите в цигарения дим, като формалдехид, нараняват тези реснички, правейки ги безполезни в борбата с токсините. Следователно тези вредни вещества могат да достигнат до вътрешността на белите ни дробове. 

 

Когато спим, ресничките не са изложени на дим и имат възможност да се възстановят, макар и временно. Следващото утро, когато се събуждаме, те усилват работата си за изчистване на вредните вещества, което често води до усилена кашлица.
 
Същестуват различни алтернативни решения за справяне с кашлицата причинена от тютюнопушенето. Въпроса е ефективни ли са те?

Ето и малко примери: 

Консумация на много вода

Добавяне на повече чесън към ежедневните ястия

Консумация на повече мед

Инхалации със сода

Инхалации с лечебни растения

Потвърдено от много пушачи в цяла България, прилагането на тези методи не помагат за отстраняване на пушаческата кашлица.  Ако не се обърне внимание на тези проблеми, те могат да станат хронични и да изискват продължително лечение. 

Има един начин да се освободите от пушаческата кашлица по естествен начин с помоща на природата.

 

В основата стои внимателно подбрана комбинация от силно концентрирани билкови екстракти, мощни натурални антиоксиданти и витамини, всеки от които носи своя уникална полза. Формулата осигурява цялостно подобрение на дихателните процеси, допринася за естествената защита и чистота на дихателните пътища, като помага за пречистване от токсини в белите дробове.

Съдържа 9 клинично тествани натурални съставки с доказани ползи за подобряване на очистващата функция на белите дробове и отстраняване на пушаческата кашлица.

Специалните пречистващи билки и антиоксиданти  в Lungs Health помагат на всеки пушач да пречисти белите си дробове от натрупаните вредни частици и токсини, и да подпомогне възстановяването на белодробните тъкани.

Медуница, Бяла ружа, и Сладник

✔️ Подобряват дишането
✔️ Облекчават раздразненията и възпаленията
✔️ Успокояват дихателните пътища

Черен бъз, Кверцетин, и Витамин D3

✔️ Укрепват имунната система
✔️ Предпазват от дихателни инфекции
✔️ Неутрализират свободните радикали

Джинджифил, Мащерка, и Теснолистен живовляк

✔️ Подобряват дихателната функция
✔️ Подпомагат регенерацията на белите дробове
✔️ Помагат при бронхит и дихателни заболявания

Витамин A, Витамин B5, и Витамин B6

✔️ Подкрепят здравето на слизестите обвивки
✔️ Оптимизират метаболизма на аминокиселини
✔️ Допринасят за поддържането на здравето на дихателната система

Присъедини се към 20 000+ души, които вече изпитаха ползите на Lungs Health

Провери за наличности

Lungs Health е ефективен при пушачи и бивши пушачи, които се борят с кашлицата причинена от цигари.

Намалява кашлицата и задъхването

Lungs Health помага значително за намаляване на кашлицата и задъхването. Това е естествена добавка, предназначена да поддържа и здравето на белите дробове и да подобрява тяхната регенеративна функция, като облекчава респираторните процеси и увеличава капацитета на дихателната система.

Насища дробовете с полезни витамини и антиоксиданти

Богатата формула на Lungs Health, съдържаща витамини от група А, B, D и осигурява комплексна подкрепа, нужна за дробовете да функционират оптимално и да устояват на инфекции и вредни въздействия.

Прочиства белите дробове от замърсявания

Пречистете белите дробове от вредните ефекти на тютюнопушенето и пасивното пушене. Полезните съставки в медуницата, бялата ружа, черния бъз, сладника и кверцетина работят заедно за да освободят белите дробове от токсини и да подпомогнат тяхната регенерация.

Защитава белите дробове от вредния ефект на цигарите и замърсения въздух

Lungs Health служи като мощен щит срещу хронична кашлица и задух

Възстановява тъканите на белите дробове

Подмладете и възстановете белодробните тъкани чрез мощната комбинация от активни естествени съставки в Lungs Health, които стимулират клетъчната регенерация и помагат за заместването на износените тъкани с нови.

След 14 дни забравих за кашлицата!

Скоро ще навърша 40 години и единствения вреден навик който не мога да спра е цигарата рано сутрин. Сутрешната цигара с кафе ми доставя огромно удоволствие, но след това се чувствам отвратително. Разбира се като всеки един дългогодишен пушач съм опитвал всевъзможни начини да ги откажа, но без успех. Хората около мен също имат подобни проблеми и в едни приятелски разговор стигнахме до заключението, че не цигарите, а последствията след пушенето пречат на живота и здравето ни. Напълно случайно след няколко дни видях реклама на хранителната добавка Lungs Health създадена от природни билки и реших да пробвам. Е, резултатите не закъсняха. След две седмици в началото на работната седмица след първата цигара сутрин забелязах, че кашлицата е изчезнала. След още малко време спрях да се задъхвам, когато изкачвам стълби и вече дишам по-леко от всякога. Благодарен съм на хората, които са създали това чудо и се надявам повече хора да се доверят, за да изпитат облекчението, което изпитах аз. 

Стоян Проданов

Проверен клиент

Препоръчвам на всички пушачи!

Пуша от 18 години. За щастие съм от хората, които имат волята да ги спрат и го направих без особени затруднения. Не бях приближавал цигара повече от 8 години, но дойде коронавирусът. Виждах как хората около мен се наслаждават на цигарите и от няма на къде пропуших отново. Единствено съжалявах за отвратителната сутришна кашлица, която се върна. Деня ми започва с цигара и след нея кашлица, която ме караше да се чувствам зле всеки ден. В един момент опрях до обикаляне по лекарски кабинети, защото си мислих, че се влошава. След много неуспешни лечения предложени от лекари и различни медикаменти реших да се доверя, на природата. Пробвах стари ”бабини” рецепти против кашлица и осъзнах, че това ми отнема доста от свободното време. Мина известно време и след случайна среща с мой стар приятел на когото споделих за проблема който имам, той ме насочи към хранителната добавка Lungs Health. Честно казано отначало бях скептичен. Казах си с какво ще е по различна от останалите хранителни добавки на пазара, но реших да пробвам. С две думи не съжалявам за избора, който съм направил. След около 20 дни редовен прием забелязах, как все по малко се закашлям. Мина още малко време и кашлицата напълно изчезна. От тогава не спирам да го препоръчвам на всички пушачи които познавам. Радостен съм от факта, че има хора които мислят, как с помощта на природата да предложат решение на проблемите които ни преследват.

Валери Господинов

Проверен клиент

Поръчай БЕЗ РИСК

С нашата 100% гаранция за връщане на парите 

Ние от Doctro Switz искаме нашите клиенти наистина да обичат продуктите ни, защото вярваме, че ще им помогнат. Готови сме да им върнем парите без да задаваме въпроси. И понеже сме 100% сигурни, че Lungs Health ще ти стане любим продукт, спокойни сме да ти дадем гаранция за връщане на парите.

СТАНДАРТНА ОФЕРТА 

Title

ВЗЕМИ 1

49.90 лв. 59.90 лв

НАЙ-ПРОДАВАНО 

Title

ВЗЕМИ 2 И ПОЛУЧИ 1 БЕЗПЛАТНО

Само 33лв. за брой

Безплатна доставка 

🎁 Дигитална Книга

94.90 лв. 179.97 лв

НАЙ-ИЗГОДНО

Title

ВЗЕМИ 3 И ПОЛУЧИ 2 БЕЗПЛАТНО

Само 25,80лв. за брой

Безплатна доставка 

🎁 Дигитална Книга

124.90 лв. 299.95 лв

Безплатна доставка за поръчка над 70лв.

Когато поръчаш продукти на стойност над 70лв., ние ти подаряваме безплатна доставка. Спестяваш повече, когато купуваш повече!

60-дневна 100% гаранция за връщане на парите
Насладете се на Lungs Health и ако продукта не ви харесва, уведомете ни и ние ще ви върнем парите.

Доставка, където е удобно за вас

След поръчка продуктите ще бъдат доставени в рамките на 1-2 работни дни от Спиди или Еконт до офис, или адрес